Schowek

Filet z kaczki z rabarbarem

karmelizowanym, chutney z rabarbaru, kluskami półfrancuskimi i modrą kapustą

Krem marchwiowo-pomarańczowy

z serem camembert i bazylią

Krem pomidorowy

z mozzarellą i świeżą bazylią

Krem z dyni

podana w dyni hokkaido  / popcorn z kaszy gryczanej

Polędwiczki wieprzowe w szynce parmeńskiej

z musem z pieczonej gruszki i pietruszki oraz pomidorkami koktajlowymi serwowane na świeżych liściach szpinaku

Policzki wołowe

duszone z warzywami w czerwonym winie, z karmelizowanym burakiem i  chrzanem żurawinowym

Żurek na zakwasie

podawany z jajkiem i kiełbasą

Halibut

z “makaronem” z cukinii z rodzynkami i orzeszkami pinii

Krem borowikowy

z trójkątem z ciasta francuskiego

Krem z batatów

z szynką szwarcwaldzką i rukolą