Schowek
Filet z kaczki z rabarbarem
karmelizowanym, chutney z rabarbaru, kluskami półfrancuskimi i modrą kapustą
Krem marchwiowo-pomarańczowy
z serem camembert i bazylią
Krem pomidorowy
z mozzarellą i świeżą bazylią
Krem z dyni
podana w dyni hokkaido / popcorn z kaszy gryczanej
Polędwiczki wieprzowe w szynce parmeńskiej
z musem z pieczonej gruszki i pietruszki oraz pomidorkami koktajlowymi serwowane na świeżych liściach szpinaku
Policzki wołowe
duszone z warzywami w czerwonym winie, z karmelizowanym burakiem i chrzanem żurawinowym
Żurek na zakwasie
podawany z jajkiem i kiełbasą
Halibut
z “makaronem” z cukinii z rodzynkami i orzeszkami pinii
Krem borowikowy
z trójkątem z ciasta francuskiego
Krem z batatów
z szynką szwarcwaldzką i rukolą