Schowek
Krem z zielonego groszku
z pieczonym twarogiem, rzodkiewką i kiełkami
Lody pistacjowo-limonkowe
domowej roboty z pistacjami
Pierś kaczki z wiśniami na gorąco
podawana z kluskami półfrancuskimi i surówką z modrej kapusty
Stek wołowy
podawany z opiekanymi ziemniakami wraz z sosami: pomidorowym i tzatziki
Bruschetta
z domowym pietruszkowym pesto, cebulką i pomidorami
Filet z gęsi duszony w winie z jabłkami i suszonymi śliwkami
podawany z kaszą gryczaną z siekanymi orzechami oraz modrą kapustą
Filet z kaczki
z jabłkiem pieczonym z borówką leśną i kluskami półfrancuskimi
Filet z kaczki
w sosie wiśniowo-koniakowym, z kluskami półfrancuskimi i liśćmi szpinaku
Filet z kaczki z rabarbarem
karmelizowanym, chutney z rabarbaru, kluskami półfrancuskimi i modrą kapustą
Krem marchwiowo-pomarańczowy
z serem camembert i bazylią