Schowek

Krem marchwiowo-pomarańczowy

z serem camembert i bazylią

Krem pomidorowy

z mozzarellą i świeżą bazylią

Krem z dyni

podana w dyni hokkaido  / popcorn z kaszy gryczanej

Polędwiczki wieprzowe w szynce parmeńskiej

z musem z pieczonej gruszki i pietruszki oraz pomidorkami koktajlowymi serwowane na świeżych liściach szpinaku

Policzki wołowe

duszone z warzywami w czerwonym winie, z karmelizowanym burakiem i  chrzanem żurawinowym

Tatar wołowy

z jajkiem, marynowanymi grzybami i oliwą

Udko z gęsi ze śliwkami

i jabłkiem w winie, kaszą gryczaną i modrą kapustą

Żurek na zakwasie

podawany z jajkiem i kiełbasą

Halibut

z “makaronem” z cukinii z rodzynkami i orzeszkami pinii

Krem borowikowy

z trójkątem z ciasta francuskiego